ramblings

26


2 + 6 = 8

Katanya 8 adalah angka Karma yang disertai dengan Universal Law of Truth that is Cause and Effect (entah artinya apa, gw cuma nyontek dari sini :D)

2 x 6 = 12

12 itu 1 lusin. 12 lusin itu 1 gross. Kalo 1 kodi tuh 20 biji *kebanyakan nemenin nyokap belanja di Tanah Abang*

2 – 6 = -4

Sebelum -3 dan sesudah -5 *eh atau sebaliknya?*

2 : 6 = 1/3 = 0,333333333

Biasanya sih disingkat 0,33 aja (kan dua angka di belakang koma)

Kriiik… Makin tua makin garing aje lo mut :p

Sudah umur 26, yang detik-detik pergantian umurnya dilalui dengan ‘crowd’ baru di warung kopi deket kosan. Dan kue ulang tahunnya berupa roti bakar cokelat keju dan lilinnya lilin mati lampu. Hahaha

A little bit calmer now about aging :D. Still a little bit panic cause I don’t know what the future holds but let’s just go with the flow following the wind blow cause you are the afterglow you are the midnight show you come and then you go *malah nyanyi*

So yeah… happy birthday to me! Cheers! πŸ™‚

20120905-220701.jpg

Advertisements

2 thoughts on “26

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s