favorite things · musikdanlagu

(will you hold my hand) When I Go?


Akhir-akhir ini gw lagi ngebut nonton Chuck. Abis gara-gara episode terakhir dari season finale udah tayang banyak banget yang ngasih spoiler sana-sini. Ijk kan jadi panas… *baru sampe season 4 akhir2*

Kenapa gw suka banget sama Chuck?

Pertama, ceritanya bagus (yaeyalah masa kagak bagus sampe niat ditonton *inget nonton season 3 bela-belain streaming tiap pulang kantor pas jaman2 sibuk dulu*) dan kocak.

Kedua, cast-nya. Zachary Levi (pastinya saat cewek2 bilang mereka suka cowok geek yang kebayang adalah sosok ini), Yvonne Strahovski (cantik banget mbak yang satu ini), dan bahkan sampe duo Jeffster yang suka bikin rempong itu.

Terakhir, tapi bukan yang terburuk tentunya *terjemahan bebas dari last but not least*, adalah lagu-lagunya. Gak tau kenapa gw jarang merhatiin lagu-lagu yang ada di serial-serial lain (ada ga sih biasanya?), tapi kalo di Chuck pasti ngeh dan most of them are great songs.

Dan salah satu lagu yang sedang gw gila-gilai adalah dari episode Chuck Versus The Balcony (S04E11) yaitu When I Go dari Slow Club. Adegannya apa? Silahkan tebak sendiri 😀

 

 

If we’re both not married by twenty-two
Could I be so bold and ask you?
If we’re both not married by twenty-three
Will you make my year, and ask me?

If we’re both not married by twenty-four
Will you pass me those knee pads and I’ll get on the floor
If we’re both not married by twenty-five
I hope that there’s some childish spark still alive

Cos there are so many lessons
That I just never cared to learn
And there are so many questions that still burn, like

Will you hold my hand when I go?

If I get to thirty and I don’t have a wife
I’ll ask you nicely but I won’t ask twice
If I get to forty and I don’t have a spouse
I’ll fashion you a letter and I’ll send it to your house

If I get to sixty will you let me slip away
Into an armchair for the rest of my days
Cos you’ve got your family and I’ve got mine *di bagian ini suaranya pedih banget :(*
The love that we share is for another time

Cos there are so many lessons
That I just never cared to learn
And there are so many questions that still burn, like

Will you hold my hand when I go?

 

Nambahin liriknya dikit ah…

If we’re both not married by twenty-six

Come on, you know there are less to pick

If we’re bot not married by twenty-seven *mekso*

If you’re not hurry, we’ll be on our way to heaven

*sukses ngerusak lagu :D* *sungkem sama mas dan mbak di Slow Club*

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s