musikdanlagu · ngomong-ngobrol

(some) Few Last Posts (in 2011)


Well…well…well…
Here we come to the end of 2011 and actually I have nothing to write but I can’t just let it pass without posting anything in my beloved famous blog.
Hmm… What should I write?
No, I won’t talk about college life. Cause this college babe *kekeuh pake istilah ini* doesn’t have a good grade to brag about 😀
Love life?
Hmm… NO! *no need explanation there*
Friends?
Nothing special I can think of.

So… What else?
Let’s talk about sex baby. Let’s talk about you and me *nyanyik*

Udah ah cukup ngegaringnya. Hahaha
My first last few posts of 2011 is dedicated to… *drumroll*

The hottest man of the year (according to me): RYAN GOSLING!!!
Yaaaay!!!
Udah tau dong yah lelaki tampan nan indah dan mempesona ini apalagi kalo yang udah liat dia di Crazy, Stupid, Love dan Drive pasti klepek-klepek kayak gw… *yah gw laki cakep dikit juga udah klepek2 sih* *mureeee* 😀
Daaaan gw baru tau kalo dia ternyata punya band bernama Dead Man’s Bones dan jadi vokalisnya. And he’s not bad, in fact he’s good 🙂 Aaaah kurang apa sih laki satu ini? *lap iler* *jawabannya: kurang mau sama gw* hahahaha

Jadi sekarang saya persembahkan Mas Ryan pada vokal di ‘Name in Stone’:

Sekian dan terima kasih 😀

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s