favorite things · musikdanlagu

Youth


 

It’s not so worth getting all bent out of shape about
I turned my back on it and night’s hear now it’s all grown out
Do you wanna step outside
Or do you want me to ride?
I don’t know just what I feel
But I feel it all tonight

I give it all in these hours that we set aside
I know I’m feeling brave
But that’s because my heart’s untied
Don’t want a chain
We got our love to spare
Cause we’re awake through our youth

 

Lagi suka banget lagu Youth dari Beach Fossils. Lagu tahun 2010 sih tapi baru nemu dari website tercinta ini. Seperti biasa iseng-iseng download dan nemu yang keren macam ini. Sekarang masuk ke list “feel good song” gw. Apa itu “feel good song”? Feel good song adalah lagu-lagu yang begitu lo denger bakal membuat lo merasa lebih baik (jenius ya penjelasan gw? hahaha). Nanti bakal gw pajang di sini lagu apa saja yang masuk ke daftar ini 😉

Silahkan yang mau unduh di sini (udah dicek, insya Allah bisa kok, gak kayak yang Band of Horses waktu itu :D).

Selamat menikmati 🙂

Advertisements

4 thoughts on “Youth

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s