ngomong-ngobrol

Some Updates


So… it’s been a while. I guess some of you are wondering where I have been, what I’ve been doing, and that kind of stuff (yeah right, it’s only like 3 people -including me- who read this blog :D). anyway, here are the updates:

  • Libur lebaran kemaren sempet mudik ke Madiun. Well, di Madiunnya sih cuman 2 hari abis itu langsung cabut ke sini:

This slideshow requires JavaScript.

a.k.a Bromo, breathtaking as always (kecuali bagian ojek-ojek yang sekarang menjamur di sekitar tempat buat ngeliat sunrise dan maksa buat make jasanya dengan asap knalpot dimana-mana bikin susah napas -padahal dengan udara sedingin itu udah susah napas duluan- dan sampe ada anak wisatawan asing hampir ketabrak. Dinas Pariwisata Probolinggo really should do something about this)

  • Beberapa hari yang lalu abis ikut tes tahap ke-2, psikotes, buat masuk D IV. Pengumumannya tanggal 20 Oktober ntar. I don’t want to have a really high expectation on this, so I don’t. But I will still be bummed if I don’t pass — cause I wrote about how bad I want to get out from the situation I am in right now and so far passing this test is the only possible way I know to make it happen. So let’s hope for the best 🙂
  • Tiket konser Vampire Weekend buat tanggal 24 Oktober ntar udah di tangan (not literally, karena tiketnya baru bisa dituker H-2 konser). So excited! Gak pernah nyangka mereka bakal main di sini. And now if only Coldplay have a gig in Jakarta, I will be totally over the moon *lebay* 😀
  • Punya bos baru. Cewek. Masih lumayan muda. Belum punya pengalaman di bagian gw, but she learns fast (songong amat ye gw sama bos sendiri). No complaint yet 😀
  • Pengen banget nonton : Easy A, The Social Network, Catfish, Let Me In/Let The Right One In (both versions). Kapan main di sini yaaaaa?
  • And that’s pretty much about my life. That’s all. Yeah, I know, my life is kinda boring 🙂 (and yes, still no story from romance department. booooo! :D)

Write to you later! 🙂

Advertisements

6 thoughts on “Some Updates

  1. Halo, saya perhatikan Anda suka The Social Network film, kita lagi adakan promosi dengan Blitzmegaplex di mana jika Anda posting apa yang Anda sukai tentang The Social Network di hip10.com, Anda dapat kesempatan untuk menang nonton tiket film gratis, jika anda tertarik, silahkan kunjungi kami di hip10 dot com. Terima kasih.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s